SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Stockholmskampen
 
Tid:lör 07 oktober, 09:00 - 15:30
Plats:Sätrahallen, Skärholmen
Samling: Sätrahallen, Skärholmen
Aktivitetsinfo:Hej 11Grön!

Nu är det snart dags för Stockholmskampens sista deltävling.

Lördag 7 oktober, Sätrahallen, Björksätravägen 2, 127 37 Skärholmen.
Stockholmskampen ersätter ordinarie träning denna dag.

Fem grenar står på programmet:  60 m häck, höjd, 600 m, slägga och 5x200 m. Ange i fritextfältet för svar på kallelsen om du inte vill vara med på alla grenar.

Hoppas du vill vara med. Det går bra att ansluta till sista deltävlingen även om du inte deltagit i Stockholmskampen tidigare under året!

Stockholmskampen är en lagtävling som passar bra att börja med om man inte har tävlat så mycket. Det är en tävling som barnen brukar tycka är mycket rolig att delta i.

Alla grenar utom slägga sker inomhus i Sätrahallen, medan släggtävlingen hålls utomhus. Ta med andra ord med kläder som fungerar både inomhus och utomhus i början av oktober.

Det går att köpa mat i cafeterian i Sätrahallen men det kan vara kö med så många barn på plats så packa gärna ner lunch åt barnen. Med fem grenar totalt på programmet kommer det bli viktigt med energipåfyllning under dagen.

Klubben rekommenderar Turebergs tävlingströja. Det kan inhandlas här via webben: https://www.turebergfriidrott.se/sida/?ID=392657 Om man inte har en tröja kan man vända sig till oss tränare så kan vi låna ut ett.

Spikskor behövs inte men vill man köpa det är Runners Store på Regeringsgatan 26 i Stockholm ett bra alternativ. Säg att ni är medlem i Tureberg så får ni 25 procents rabatt där.

Inför finalen ligger Turebergs 2011or tvåa totalt i Stockholmskampen, några få poäng efter Hammarby som leder. Grenarna på finalen passar dock oss bra så det blir en gastkramande avslutning där alla krafter i laget kommer behövas.

Vi tränare skjutsar och coachar men föräldrar får gärna följa med och heja. Om ni skjutsar ert barn direkt till Sätrahallen behöver ni vara där senast kl 09.00.

Tveka inte att höra av er till oss tränare om ni har frågor!

Maria Stadell:
maria@stadell.se

073-7253096

<< Tillbaka

 
 
Sociala medier
Stötta oss
Våra samarbetspartners
Partners