SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Stockholmskampen
 
Tid:lör 22 april, 10:00 - 14:00
Plats:Sollentuna Friidrottshall
Samling: Entrén friidrottshallen
Aktivitetsinfo:Välkomna till Stockholmskampen!

Lördag 22 april byter vi ut vanliga träningen mot Stockholmskampen.
Vi hoppas att alla kan vara med!
Vi samlas 60 min innan för uppvärmning.
Tävlingarna pågår mellan kl 10-14.
Återkommer inom kort med exakt tidsprogram.

Stockholmskampen är en lagtävling för alla barn oavsett om de har tävlat tidigare eller inte. Vi tränare kommer därför vara extra noggranna med coachningen. Tjejerna och killarna bildar ett gemensamt 11-lag från Tureberg och varenda start blir viktig för laget. Samtidigt som barnen samlar poäng till laget får de en 7- eller 10-kampsmedalj om de deltar i minst 7/10 individuella grenar. Totalt är det 12 individuella grenar och 4 stafetter uppdelade på 4 deltävlingar.  

Denna kallelse gäller den första deltävlingen i Sollentunahallen. Fyra grenar står på programmet: 60m, längd, kula och 5x200 meter. Ni anmäler ert barn genom att svara på kallelsen som inför en vanlig träning. Om det är någon gren som ert barn INTE vill delta i anger ni det i textfältet till svaret (klicka på ”lägg till kommentar” direkt under svarsalternativen). Notera att deadline för kallelsen är den 12 april. Skälet är att vi ska hinna anmäla Turebergs 11-lag och formera stafettlag så att alla barn kan få vara med i stafetten. Mejla Turebergs träningssamordnare, Carin Thornander (ct@turebergfriidrott.se) om ni vill anmäla ert barn efter den 12 april.

Inför tävlingen kommer Carin sälja tävlingströjor till reducerat pris. Kontakta henne med uppgift om tröjstorlek om ni behöver en tävlingströja.  

Vi kommer ha en kick-off för alla 11or måndagen den 17 april med lekar, teambildningsövningar och stafetträning. Mer information och separat kallelse om det kommer senare.

Välkommen med din anmälan!

/ tränarna i 11Grön.

<< Tillbaka

 
 
Sociala medier
Stötta oss
Våra samarbetspartners
Partners