SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
2011 Röd/Svart

Här bor 2011 Röd/Svart!

Vi har ordinarie träningar på lördagar kl 10-11.

Stockholmskampen del 4 final lör 7/10
2023-09-23 15:27

Nu är det dags för Stockholmskampens sista deltävling. Fem grenar står på programmet:  60 m häck, höjd, 600 m, slägga och 5x200 m.

 

En kallelse finns i Sportadmin att svara på. Ange i fritextfältet för svar på kallelsen om du inte vill vara med på alla grenar. Skriv i så fall vilka grenar du vill vara med på.

 

Inför finalen ligger Turebergs 2011or tvåa totalt i Stockholmskampen, några få poäng efter Hammarby som leder. Grenarna på finalen passar dock oss bra så det blir en gastkramande avslutning där alla krafter i laget kommer behövas.

 

Inbjudan, grenprogram och info:
https://www.lidingofri.se/docs/790/19775/Stockholmskampen2023-FINAL.pdf

 

Det kommer att organiseras gemensam skjuts i bilar för alla födda 2011 (mer om det senare) men föräldrar får gärna följa med och heja. Om ni skjutsar ert barn direkt till Sätrahallen behöver ni vara där senast kl 12.15 (första gren 60m häck).

Tveka inte att höra av er till oss tränare om ni har frågor!

 

Stockholmskampen är en lagtävling som passar bra att börja med om man inte har tävlat så mycket. Det är en tävling som barnen brukar tycka är mycket rolig att delta i.

Alla grenar utom slägga sker inomhus i Sätrahallen, medan släggtävlingen hålls utomhus. Ta med andra ord med kläder som fungerar både inomhus och utomhus i början av oktober.

 

Det går att köpa mat i cafeterian i Sätrahallen men det kan vara kö med så många barn på plats så packa gärna ner lunch åt barnen. Med fem grenar totalt på programmet kommer det bli viktigt med energipåfyllning under dagen.

 

Klubben rekommenderar Turebergs tävlingslinne. Det kan inhandlas här via webben: https://www.turebergfriidrott.se/sida/?ID=392657 Om man inte har ett linne kan man vända sig till oss tränare så kan vi låna ut ett.

 

Spikskor behövs inte men vill man köpa det är Runners Store på Regeringsgatan 26 i Stockholm ett bra alternativ. Säg att ni är medlem i Tureberg så får ni 25 procents rabatt där.

 

 

Kommande tävlingar
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Stötta oss
Övrigt