SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Parafriidrott

Sedan september 2017 har en mindre grupp barn med downs syndrom tränat friidrott i Sollentuna Friidrottshall. Gruppen riktar sig till barn som är födda mellan 2006-2009 och som vill träna friidrott. Träningarna leds av Cecilia Lallerman Östman och flera av friidrottens grenar tränas. Barnen får träna kula, springa på rundbana, starta i startblock och mycket mer. Träningarna pågår under en timme mellan klockan 15.00-16.00 på söndagar. Vi lägger stor vikt på att en förälder eller anhörig finns på plats under träningstillfället då det skapar en trygghet för gruppen och för ditt barn.

 

Är du intresserad av att börja? Gruppen söker tränare/ledare för att kunna utvidga verksamheten. Läs nedan hur du kan bli en i tränarteamet redan idag!

 

Gruppen har idag kö för att få börja, mycket på grund av att vi endast har en tränare. Du kan självklart ställa ditt barn i kö, vi skulle uppskatta om det var fler föräldrar som kunde tänka sig ställa upp som tränare. För att ställa ditt barn i kö eller anmäla dig som tränare/ledare, skicka ett mail till hirvonen@turebergfriidrott.se, skriv ditt barns namn, kontaktuppgifter och om ni skulle kunna tänka er ställa upp som tränare. Målsättningen är att gruppen ska inkluderas i vår ordinarie verksamhet och vara en del av den träning och tävling som Turebergs Friidrottsklubb erbjuder.

 
Stötta oss
Övrigt