SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Aktuellt just nu:

- SAYO Indoor - 2-3 december

- Öppet Hus i samband med SAYO Indoor - 2 december

- Turebergs Explosiva - 18 december

- ISM Mångkamp - 21-22 januari

SAYO Indoor & Öppet Hus
2023-12-01 22:13

All info om SAYO Indoor och Öppet Hus hittar ni i länkarna nedan. Där finns tidsprogram, PM, resultatlistor och mycket annat. Vi hälsar alla välkomna till Sollentuna Friidrottshall i helgen.

- Tävlingssida för SAYO Indoor
- Information om Öppet Hus

Veteran-VM i Göteborg i sommar
2023-11-28 15:31
Veteran-VM avgörs i Göteborg nästa sommar, det kommer bli en av världens störtsta friidrottstävlingar genom tiderna. Många av klubbens veteraner tränar nu för fullt för denna tävling och de finns plats för fler, alla som är över 35 år är välkomna att delta i tävlingen. I januari öppnar anmälningssidan.Vill du bli motivererad kan du höra en intervju med 73-årige Lennart Asplund, han är en av många turebergare som laddar för VVM och blev intervjuad av P4 Stockholm förra veckan.- Tävlingssida för VVM
- Löpande info från Friidrottsförbundet om VVM

/ Carin Thornander & Marcus Grindange
Triumfglasspelen i Örebro
2023-11-26 15:47
Här kommer en rapport ifrån gårdagens Triumfglasspelen i Örebro.

Nu har inomhussäsongen startat igång och med ca 1400 starter på en dag är det en stor tävling på många sätt. Tureberg hade representation på plats i både Pojkar och Flickor 10 samt i Pojkar och Flickor 13 (våra 2012:or tävlade tillsammans med 2011). Vårt gäng på plats nådde härliga framgångar, bland annat dubbelsegern på 600m i F10 av Joline Borensjö och Signe Lindholm. Det var också härligt att få välkomna in tre nya stavhoppare som tävlade för första gången och gjorde det väldigt bra (två pallplatser och en fjärdeplats).

Nu laddar vi inför SAYO Indoor nästa helg.
 
De som lyckades ta medaljer på plats var:
🥇 Joline Borensjö, 600m F10
🥈 Signe Lindblom, 600m, Nova Borensjö Stav F13 och 600m F13, Lucas Olsson Stav P13, Stina Sjöström 200m F13
🥉 Eskil Sandegren, 200m, 600m P10, Signe Lindblom, längd F10

 
/ Stefan Borensjö
Ytterligare 20 funktionärer till SAYO sön 3 dec
2023-11-24 13:28

Nästa helg är det dags för vår stora egna tävling. Vi är kända för bra arrangemang.

Vi har behov av ytterligare 20 funktionärer till söndag den 3 dec. Det är uppdraget som grenfunktionär. Ni är ett team som jobbar ihop vid respektive gren. Utan er funktionärer kan vi inte genomföra våra arrangemang. 

Funktionärsanmälan till SAYO Indoor 2023

 

/ Niklas Kagevik

Tävlingskoordingering

Nominera till friidrottsgalan!
2023-11-22 09:05

Fram till den 1 december går det att nominera turebergare till Friidrottsgalan på Berns i Stockholm den 23 januari 2024. Man kan nominera i tre kategorier: Årets ungdomsledare, Friidrottens vardagshjälte och Svenska löpares pris. Nedan finner ni kriterier för priserna och länkar för nominering. Fundera på om det finns någon klubbkamrat som är värd ett pris och tveka inte att nominera!  

 

Årets ungdomsledare

Årets Ungdomsledare premierar ledarinsatser som skapat långsiktiga verkningar för föreningen, exempelvis i form av attraktivitet och tillväxt. Ett ledarskap som är starkt inkluderande och värdegrundsbaserat. Priset bör uppmärksamma ledare i olika åldrar med olika bakgrund från olika delar av landet och i stora och små föreningar. 

Här nominerar du till Årets Ungdomsledare

 

Friidrottens Vardagshjälte

Friidrottens vardagshjälte Priset tilldelas en person som inom friidrottsrörelsen gjort eller gör betydande insatser i friidrottens vardag, för att skapa en miljö där alla är välkomna och alla trivs. Mottagaren ska vara en person som agerar utifrån Svensk Friidrotts värdegrund av inkludering och likabehandling oavsett kön, trosuppfattning, funktionsnedsättning, etnisk tillhörighet, sexuell läggning eller ålder. Vinnaren av Friidrottens vardagshjälte får en prissumma på 30 000 kr. 

Här nominerar du till Friidrottens Vardagshjälte 

 

Svenska Löpares Pris

Svenska Löpare Priset tilldelas person, förening, arrangör eller någon speciell företeelse som verkligen har gjort skillnad och bidragit till en positiv utveckling av friidrotten utanför arena. Priset kan rikta ljuset mot enastående landslagsinsatser, men det kan även uppmärksamma företeelser och engagerade personer i föreningslivet. Svenska Löpares pris kan lyfta personer med olika funktioner i olika åldrar och med olika bakgrund. Verksamheter som omfattas är: trail, terräng, landsväg, ultra, OCR, gång och vandring. 

Här nominerar du till Svenska Löpares Pris

 

/ Per Altenberg

Nyheter från våra grupper
2011 röd/svart, 22/11 19:47 
Veteran, 22/08 15:48 
Veteran, 15/06 15:48 
 
Sociala medier
Stötta oss
Partners