SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SAMO - Sollentuna Athletic Masters Open

SAMO - Öppen veterantävling i Sollentuna 27:e Augusti

 

Mer info kommer.....inom kort

 

Turebergs friidrottsförening har nöjet att bjuda in er till vår första öppna veterantävling utomhus. Tävlingen går av stapeln den 27:e augusti 2023 på Sollentunavallen i norra Stockholm. Vi erbjuder en endagstävling med bl.a. alla tio- och sjukampsgrenar. Seedning kommer att ske i alla grenar för att ge ett så jämnt motstånd som möjligt. Män och kvinnor blandas enligt förmåga. För att uppmuntra fler att känna av glädjen med friidrott så kommer även klubblösa veteraner (Över 35 år) att kunna anmäla sig.

 

Vi vill också utmana de etablerade veteranerna och alla andra att testa nya grenar. Därför kommer det att finnas två olika tre-kamper på programmet. Vinnare utses från de med högst poäng från tre valfria mångkampsgrenar och från de med en mångkampsgren från vardera hopp/kast/löpning. Beräkningarna sker automatisk och ni behöver bara starta i tre grenar för att deltaga i mångkampen. Det är dags att du vågar testa en ny gren!

 

Tid: Första start 09.30 med grenar hela dagen (Preliminärt tidsschema kommer)

Plats: Strandvägen 65, 191 35 Sollentuna, Sweden

Startavgift: 100:- per gren. Efteranmälan: dubbel avgift

 

Anmälan sker på (kommer inom kort) senast 18:e augusti

Vi fakturerar anmälningsavgifterna i efterhand. Klubblösa betalar med Swish när ni hämtar ut nummerlapp vid tävlingen.

 

Servering erbjuds under hela dagen.

 

Tidsprogram finns på hemsidan från prel. den 23:e augusti.

 

Upplysningar: ct@turebergsfriidrott.se

 
Stötta oss
Övrigt