SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Turebergs värdegrund

Turebergs Friidrottsklubb är en attraktiv barn- och ungdomsförening med ett stort antal barn och ungdomar som deltar i verksamheten. Det är varje medlems ansvar att tillse att de barn och ungdomar som är aktiva i föreningen har möjlighet att idrotta och utvecklas i en trygg social miljö. Därför är det viktigt att friidrottens värdegrund genomsyrar och efterlevs i Turebergs Friidrottsklubb.

Du som medlem, tränare, lagledare, aktiv eller förälder kan ta del av Svensk Friidrotts värdegrund för att skapa en trygg social miljö i Turebergs Friidrottsklubb.

För att skapa en trygg social miljö har vi även tagit fram policy dokument som medlemmar ska känna till och efterleva.

 

Dessa är:

Turebergs verksamhetsidé

Vår verksamhetsidé

Vi vill på alla nivåer bedriva vår idrott så att den utvecklar människor positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. Därför vill vi utforma vår idrott så att den

  • i alla led ständigt utvecklas och förbättras till form och innehåll
  • låter alla som vill, oavsett ras, religion, ålder, kön, nationalitet, fysiska och psykiska förutsättningar, vara med i föreningsdriven verksamhet
  • ger upplevelser och skapar kontakt mellan människor ur olika samhällsgrupperingar
  • låter de som deltar få vara med och bestämma om och ta ansvar för sin verksamhet
  • ger alla som deltar en kamratlig och trygg social gemenskap

 

Turebergs stadgar  (rev 2013)

 
Sociala medier
Stötta oss
Våra samarbetspartners
Partners