SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vill du bli ledare på Turebergs Friidrottsskola?

Kortversion:

Nu kan du ansöka om att vara ledare under sommarens friidrottsskola 2024, Detta gäller dig som är född 2004-2009. Du som är född 08 kommer att få erbjudas plats som lärling detta år. 

I mitten av april meddelas eventuell plats och de veckor ni fått plats som ledare. 

Senast ansökningsdatum den 4 april 2024,

Ansök här som ledare till friidrottsskolan >>

Vi kommer att premiera de som tränar i Turebergs FK samt om du har erfarenhet sedan tidigare.

Veckor 25-27 samt veckor 32-33

Den som blir erbjuden jobb som ledare måste gå på obigatorisk utbildning för ledare. En kväll i slutet av maj. Se nedan.

När du blir erbjuden veckor så får du också mer information om tider, lön och villkor. Därefter tackar du ja eller nej. 

Vid frågor dra dig inte för att kontakta oss på mailadressen turebergsfriidrottsskola@gmail.com så svarar vi så snart som möjligt.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mer detaljer

Nu är det dags att ansöka om att vara ledare under sommarens friidrottsskola 2024, detta gäller dig som är födda mellan 2004 - 2009. 

De som ansöker och är födda 2009 kommer att få erbjudas plats som lärling detta år. I mitten av april meddelas eventuell plats och de veckor ni fått plats som ledare. 
Sista ansökningsdatum den 4 april 2024. 
Beroende på hur många som söker fördelas ledarveckorna ut. Vi kommer i första hand sikta på att en ledare får två arbetsveckor. Så även om ni söker fem veckor så kan ni bli tilldelade två av de fem veckorna. Men ju fler veckor ni kan arbeta ju större chans att det matchar med när det finns jobb. Till viss del beror bemanningen också på hur många barn som anmäler sig. Vi vill så klart ha många barn i Friidrottsskolan i sommar så att ni ledare får mycket jobb.
Det finns två olika typer av inriktning för barnen, Friidrottsskola och Athletics camp. Beroende på din ledarerfarenhet kan du bli tilldelad den ena eller den andra.

Vi kommer att premiera de som tränar i Turebergs FK för att kunna bygga upp en stabil och kontinuerlig ledarstab under sommaren.

Obligatorisk utbildning för antagna ledare kommer att ske:
28 maj (kväll) - För nya Lärlingar (2009) samt de som varit ledare ett år.
30 maj (kväll) - För de som varit ledare 2 år eller mer. Utbildningen för er blir repetition och bra tips
 
Utbildningen är ENDAST för de som blir antagna. Det är obligatorisk närvaro, kan du inte delta får du tyvärr tacka nej till jobbet. Alla antagna ledare förväntas delta, oavsett om du tidigare jobbat eller inte. 
Du kommer även att behöva visa utdrag från belastningsregistret, som du själv beställer från Polisens hemsida. Det är därför rekommenderat att beställa ett utdrag i god tid. 
Vid frågor dra dig inte för att kontakta oss på mailadressen turebergsfriidrottsskola@gmail.com så svarar vi så snart som möjligt.

 

Vill du vara ledare på friidrottsskolan? Senast ansökningsdatum den 4 april 2024.

Ansök som ledare här >>

 

 
Sociala medier
Stötta oss
Partners