SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Viktiga lopp och event där Tureberg äger eller medarrangör
Stora arrangemang där Tureberg är en medarrangör

Tureberg har en tradition av att anordna stora egna tävlingar och ofta arrangör av olika SM-tävlingar. Det som inte är lika känt är att Tureberg också är ägare och medarrangör till fler andra lopp och event. Dessa lopp ger oss ofta ett årligt överskott på 500 000 kr-1 miljon, vilket är en viktig del av klubbens ekonomi. Några av våra viktiga partners i detta är Stadionklubbarna, Marathongruppen och Sveriges Olympiska Kommitté.

Stadionklubbarna och Bauhausgalan
Stadionklubbarna är en förening som verkar för att främja friidrott på hög internationell nivå samt främja friidrott på Stockholms stadion, totalt är 14 föreningar med. I detta samarbete är det Bauhausgalan (juni) samt Bauhaus Youth (augusti)  viktiga arrangemang. Tureberg får betalt för funktionärer som vi har på plats.  Turebergare har också billigare biljettpriser på galan den 2 juni. Vi tar del av det samlade överskottet när året summeras. Tureberg är medlem i Stadionklubbarna och vårt ansvar är att tillse att vi har funktionärer på plats.

Köp din biljett med vår föreningskod. TUREBERG20

20% rabatt på biljettköp på alla platser på stadion

Köp biljett här >>


Stockholm Marathon och Stockholm halvmarathon
Marathongruppen ägs av Spårvägen och Hässelby SK. Även med Marathongruppen har Tureberg ett långt samarbete. Tureberg äger 30% av loppet Stockholm Halvmarathon och det är något som de senaste tio åren gett oss ett betydande tillskott årligen, så ett viktigt lopp för klubben Därav att vi också har ett ansvar för banan och agera funktionärer under loppet, till exempel vid vätskestationer och vid väskinlämning.  
 
Sveriges Olympiska Kommitté och Olympialoppet
Sveriges Olympiska Kommitté anordnar Olympialoppet i september. Ett populärt lopp med flera tusen startande. Tureberg är medarrangör och ansvarar för anmälan, administration, nummerlappar och tävlingssekretariat. Även detta ger oss en bra intäkt.

Om ni har frågor om våra samarbeten eller kommer på fler idéer om samarbeten så hör gärna av dig till Niklas Kagevik på nk@turebergfriidrott.se  

 

 

 
Sociala medier
Stötta oss
Våra samarbetspartners
Partners