SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fördelning träningsgrupp och förening

Tureberg kommer sälja rabatthäften och till viss del lotter.

Ni i era grupper behåller i nedan fall 70% av beloppet som Tureberg får.

Det gäller hittills

  1. Reductio rabatthäfte, Försäljningspris 200 kr. Tureberg erhåller 100 kr per häfte
  2. Folkspel, Bingolotter (uppesittarkväll). 100 kr/lott. 38 kr per lott går till Tureberg. 
  3. Follkspel, JOYNA, 50 kr till Tureberg varav 35 kr till träningsgruppen per prenumeration/månad

Det kommer ge er stora möjligheter att ha en kassa för gemensamma aktiviteter, teambuilding, läger eller liknande. 

JOYNA – Folkspels nya lotteri

Köp lotter och stötta.

Ett digitalt lotteri med ett gott syfte och en chans att vinna stort. Vårt mål är enkelt: mesta möjliga intjäning med minsta möjliga insats. Inga produkter att hålla reda på, ingen krånglig administration, ingen pengahantering.

 

Föreningslänk: https://l.folkspel.se/EW9VBb?s=928d0d18-20fe-ee11-844d-005056809ebc

Reducio - Rabatthäten

Maj 2024

Vi är glada att kunna berätta om ett nytt viktigt samarbete för oss i Tureberg, med företaget Reductio. Samarbetet kommer att generera ett värdefullt ekonomiskt stöd som vi kan använda till olika saker i vår verksamhet. Som motprestation kommer Reductio synas på Sollentunavallen och vid våra arrangemang. Tureberg å vår sida, kommer att sälja och marknadsföra ett lokalt rabatthäfte som Reductio står bakom.

Rabatthäftet gäller på ett stort antal butiker i Sollentuna, Täby och Vallentuna och det kommer ett nytt tre gånger per år. Det finns erbjudanden både hos stora butikskedjor och mindre lokala butiker Det häfte som är aktuellt nu gäller från den 1 april till den 30 september och kostar 200 kr. Tureberg får 100 kr för varje sålt häfte.

Exempel på rabatter i nuvarande häfte (april-sept -24)

Frågor om samarbtet kan besvaras av Niklas Kagevik, nk@turebergfriidrott.se

Tureberg i fördjupat samarbete med Folkspel

Oktober 2023

Tureberg fördjupar samarbetet med ideella Folkspel runt lotter. Folkspel ger genom sina lotter Sverigelotten och Bingolotto möjlighet till föreningar att få en extra intäkt. Överskottet hos Folkspel går också tillbaka till Sveriges föreningsliv. 

Tureberg kommer göra två delar.

  • Klubben kommer ha Bingolotter till årets uppesittarkväll den 23 dec. Det är en mycket populär lott för många svenska hem. Klubben får en stor del av lottpriset. Vi kommer ha lotten till försäljning på SAYO Indoor, Explosiva och på vårt kansli. Detta så att ni medlemmar kan köpa lotten av Tureberg och generera pengar till klubben.
  • Vi kommer även att låta de grupper/årskullar som vill sälja lotter till sina nära och kära. Det är då ett sätt att få ihop pengar till lagkassan. Dessa pengar kan sedan användas för teambuilding aktiviteter, träningsläger eller det gruppen vill hitta på. Om er grupp eller årskull vill sälja årets uppesittarlott så meddelar ni Niklas Kagevik (nk@turebergfriidrott.se). Besked behövs inom 3v (15 nov) om er grupp vill vara med och tjäna pengar till er grupp. 
Stöd Tureberg och köp ICA-rabbathäfte
Årets rabatthäfte från ICA MAXI Häggvik

Oktober 2023

Som ni säkert vet har Tuerberg och ICA MAXI Häggvik ett samarbete sedan länge, Väldigt viktigt samarbete för klubben.

 

Som en julklapp till Tureberg ger vår samarbetspartner ICA Maxi Häggvik oss även i år möjlighet att förstärka klubbkassan genom att tillsammans sälja rabatthäften lagom till jul.Häftena innehåller erbjudanden som 150 kr i rabatt vid köp”, ”10% rabatt vid storhandling online” och ”50 kr rabatt i vår deli”, Gåvor m m. Några kuponger gäller i december, andra i januari och de sista i februari.  Priset för ett häfte är 150 kr/st.Säljpitchen är så klart att ni som köper häftet stöttar klubben och ungdomarna, förutom att ta del av alla rabatter i själva häftet.Försäljning sker under November. Rabatterna i häftena gäller December, Januari och Februari.

Hittar er närmste aktiv som ni kan köpa av. Eller kom förbi på kansliet och köp ett häfte där. 

Tack för er stöd

 
Sociala medier
Stötta oss
Våra samarbetspartners
Partners